Over ons

 

 

 

 

ONZE DIENSTEN:

  • latex spuiten
  • schilderwerk
  • stucwerk
Daarnaast ook:
  • brandwerende coating
  • isolerende dakcoating (platte daken)
  • anti straling coating (5G)

Als kind ben ik opgegroeid in het autobedrijf, de Spieghelgarage in Naarden. Wij verkochten en repareerden Saab en Lancia, twee prachtige automerken. Het was een echt familiebedrijf, met een grote schare van trouwe klanten. Onze vaste klantenkring konden wij opbouwen door onder meer het leveren van goede service, vriendelijkheid, oplossen van problemen en doen wat we beloofd hebben. Door de veranderde strategie van de toenmalige Saab importeur (geen plaats voor kleine dealers) zijn we met het bedrijf gestopt.

Kort daarna ben ik in aanraking gekomen met het schildersbedrijf. Ik heb het vak in de praktijk geleerd, cursussen gevolgd en vooral veel aan zelfstudie gedaan. Zoveel zelfs dat ik op een gegeven moment meer wist dan de groothandel en andere schilders. Schilderen is echt een vak van de praktijk. De theoretische kennis toepassen in de praktijk, en dan het resultaat beoordelen. Prachtig!

Van Ede schilders is sinds 2003 actief op het gebied van schilderen en spuiten. Wij hebben in al die jaren talloze projecten met heel veel plezier afgerond. Zodoende hebben wij een schat aan ervaring en kennis opgebouwd die wij op elke klus weer meenemen.

 

Wij beheersen praktisch alle onderdelen die voor een allround schildersbedrijf belangrijk zijn. U kunt bij ons terecht voor alle soorten binnen- en buiten schilderwerk.

Daarnaast zijn we zeer actief en bedreven op het gebied van het spuiten van wanden en plafonds.

Regelmatig combineren wij traditioneel schilder- en sauswerk met airless latex spuiten, afhankelijk van de situatie. Soms is het beter om te spuiten, en soms om met de verfroller aan de slag te gaan. In die gevallen gaan wij altijd uit van wat het mooiste resultaat oplevert.

Ook denken wij graag met u mee wanneer u kleuren wilt gaat kiezen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u een second opinion? Wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op

U kunt ons ook bellen of appen voor al uw vragen of en offerte 

 

06 15 17 68 31

Kantoor

Rozenweg te Lochem

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00

Email